» Dagvoorzitter - Gingertalks

GingerTalks

GingerTalks

Renate Schutte is dagvoorzitter, presentator- tv, evenementen en video content.

Zij heeft onder andere een dagelijks (live) actualiteitenprogramma gepresenteerd voor: Omroep Max (Hallo Nederland) en RTV Oost (En dan nog even dit). Verder was zij te zien in verschillende programma’s voor o.a. AVRO (“Smartkidz”, “Sudokidz”, “Gouden Televizier-Ring Gala” en “Edison Klassiek Gala”), SBS6, Kindernet, Tele 8, Omroep Brabant, TV 8 en Omroep Gelderland.

Als dagvoorzitter heeft Renate diverse congressen voorgezeten zoals “Nationaal Techniekpact” met o.a. minister Kamp en staatssecretaris Dekker aan tafel . De Kamer van Koophandel mag zij tot haar vaste klanten rekenen en ook in de innovatieve sector, “Plastics Get Smart”, wordt zij met regelmaat ingezet als dagvoorzitter.

Naast conferenties presenteert Renate ook evenementen, van award shows tot bedrijfsfeesten (Illy, NNKC, Venuez awards, Rode Kruis gala enz.).

En voor een diversiteit aan klanten waaronder “A. Vogel”, “Plus supermarkten” en “De vrienden van beton” geeft zij inhoud aan de video content voor internet gebruik.

Happy clients

"Renate is in de afgelopen jaren een beetje het gezicht van Techniekpact Twente geworden.
Bij de eerste grote regionale manifestatie in 2014 heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd bij het op de kaart zetten van het programma en haar stakeholders. Zij deed dat op een zodanig spontane en ongedwongen wijze, dat het geen vraag was wie de presentatie van de Jaarconferentie van het Nationaal Techniekpact 2015 op zich zou moeten nemen: Renate Schutte. Mede door de ontspannen, maar zeer professionele wijze waarop zij communiceerde met een breed samengesteld gezelschap, van ministers en CEO's tot leerlingen en studenten, is de Jaarconferentie een ongekend succes geworden."

Ton Beune - Programmadirecteur Nationaal Techniekpact

Dagvoorzitter

“Renate is een dagvoorzitter zoals deze moet zijn, professioneel, goed voorbereid en flexibel. Daarnaast heeft ze een goed inlevingsvermogen en dat straalt ze ook uit op het podium.”
Ton Geuzendam - Kamer van Koophandel

GingerTalks

Lets talk!