» Evenementen - Gingertalks

GingerTalks

GingerTalks

Renate Schutte is dagvoorzitter, presentator- tv, evenementen en video content.

Zij heeft onder andere een dagelijks (live) actualiteitenprogramma gepresenteerd voor: Omroep Max (Hallo Nederland) en RTV Oost (En dan nog even dit). Verder was zij te zien in verschillende programma’s voor o.a. AVRO (“Smartkidz”, “Sudokidz”, “Gouden Televizier-Ring Gala” en “Edison Klassiek Gala”), SBS6, Kindernet, Tele 8, Omroep Brabant, TV 8 en Omroep Gelderland.

Als dagvoorzitter heeft Renate diverse congressen voorgezeten zoals “Nationaal Techniekpact” met o.a. minister Kamp en staatssecretaris Dekker aan tafel . De Kamer van Koophandel mag zij tot haar vaste klanten rekenen en ook in de innovatieve sector, “Plastics Get Smart”, wordt zij met regelmaat ingezet als dagvoorzitter.

Naast conferenties presenteert Renate ook evenementen, van award shows tot bedrijfsfeesten (Illy, NNKC, Venuez awards, Rode Kruis gala enz.).

En voor een diversiteit aan klanten waaronder “A. Vogel”, “Plus supermarkten” en “De vrienden van beton” geeft zij inhoud aan de video content voor internet gebruik.

"Renate is een enthousiaste, goedlachse, maar ook gestructureerde vrouw die erg kundig is in haar vak. Haar presenteerwerk is te typeren als hartelijk, to the point met goede aandacht voor de vorm en de inhoud."
Mariska Lekkerkerker - Algemeen directeur Lekkerkerker groep

Happy clients

"Vier jaar op rij hebben we Renate als presentatrice gevraagd voor de prijsuitreikingen van het NNKC. Deze gala avond die ieder jaar in oktober door ons georganiseerd wordt is een vrij complexe event met artiesten, prijsuitreikingen en interviews. Het programma kan nooit gerepeteerd worden en het komt dus aan op een uitstekende voorbereiding. In een voorgesprek wordt alles tot in detail doorgenomen waarbij Renate steeds weer creatief meedenkt in het verfijnen van de presentatie. Tijdens de show blinkt zij uit in humor, weet zij de juiste snaar te raken bij de winnaars, is ad rem en weet als geen ander de show dusdanig te sturen dat we ons ook aan de timing van het draaiboek kunnen houden. Kortom een vakvrouw pur sang."
Ron Horsten - Plenary events

Evenementen

GingerTalks

Lets talk!