» Video content - Gingertalks

GingerTalks

GingerTalks

Renate Schutte is dagvoorzitter, presentator- tv, evenementen en video content.

Zij heeft onder andere een dagelijks (live) actualiteitenprogramma gepresenteerd voor: Omroep Max (Hallo Nederland) en RTV Oost (En dan nog even dit). Verder was zij te zien in verschillende programma’s voor o.a. AVRO (“Smartkidz”, “Sudokidz”, “Gouden Televizier-Ring Gala” en “Edison Klassiek Gala”), SBS6, Kindernet, Tele 8, Omroep Brabant, TV 8 en Omroep Gelderland.

Als dagvoorzitter heeft Renate diverse congressen voorgezeten zoals “Nationaal Techniekpact” met o.a. minister Kamp en staatssecretaris Dekker aan tafel . De Kamer van Koophandel mag zij tot haar vaste klanten rekenen en ook in de innovatieve sector, “Plastics Get Smart”, wordt zij met regelmaat ingezet als dagvoorzitter.

Naast conferenties presenteert Renate ook evenementen, van award shows tot bedrijfsfeesten (Illy, NNKC, Venuez awards, Rode Kruis gala enz.).

En voor een diversiteit aan klanten waaronder “A. Vogel”, “Plus supermarkten” en “De vrienden van beton” geeft zij inhoud aan de video content voor internet gebruik.

?rel=0&showinfo=1" frameborder="0" allowfullscreen="">

"Renate is een professional. Ze is van alle marken thuis en ze is een absolute meerwaarde gebleken voor onze klant. Ze is zeer flexibel en prettig om mee te werken.”
Michael Michel - online-marketing-amsterdam

Video content

Happy clients

“Door Renate’s enorme ervaring en veelzijdigheid voelt de hele set zich meteen bij haar op zijn gemak. En dat zie je, net als haar mooie bos krullen en stralende lach, terug in de video’s. Of ze nu in de regen tussen de koeien staat of op een vissersboot met windkracht 10. Daarnaast pakt Renate teksten heel gemakkelijk op en zorgt ze in elke video voor iets extra’s. Dus altijd genoeg mogelijkheden bij elke edit!”
Jenny Leung - Energize Amsterdam

GingerTalks

Lets talk!